BIROUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPTIE COMUNALA NR.55 GIGHERA JUDETUL DOLJ GIGHERA

HOTARARE

Privind modificarea componentei Biroului Electoral de Circumscriptie nr.55 Gighera pentru alegerile membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2024 si pentru alegerile autoritatii administratiei publice locale din anul 2024.

Avand in vedere Hotararea BEC 29/H/19.04.2024,Adresa nr.654/BEC2024 din 21.04.2024,

Procesul-verbal incheiat de Presedintele Tribunalului Dolj in data de 23.04.2024 inregistrat la Biroul Electoral de Circupscriptie Gighera nr.55 sub nr. 3/24.04/2024, procesul-verbal nr.4/24.04.2024 de completare a Biroului Electoral de Circumscriptie nr.55 cu reprezentanti ai partidelor si inlocuirea prin procesul-verbal nr.1095/23.04/2024 al Tribunalui Dolj a Presedintelui si Loctiitorului Biroului Electoral de Circumscriptie nr.55 Gighera

Biroul Electoral de Circumscriptie Comunala nr.55 Gighera intrunit in sedinta la data de 24.04.2024,constata urmatoarele:

La data de 24.04.2024, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr.55 Gighera

Hotaraste

urmatoarea componenta

Art.1 Numarul de membrii ai Biroul Electoral de Circumscriptie Comunala nr.55 Gighera este 9 membrii dupa cum urmeaza:

1. Presedinte- Balanoiu Adelina Oana

2. Loctiitor- Corcinschi Ana-Maria

Membrii:

3. Baciu Florin Catalin- PSD

4. Dragomir Liviu Cristian- PNL

5. Cosma Elena Daniela- USR

6. Oroviceanu Marin- AUR

7. Calina Ioana- UDMR

8. Stanoi Cristina Florentina- Asociatia Macedonenilor din Romania

9. Crisan Gabriel Adrian-Partidul Pro Romania

Gighera Nr.2/24.04.2024 DETUL DOZA

Biroul electoral de circumscripție nr. 55
9 IUNIE 2024

by